e

Bronzen studiekeuzevoucher

met 4 uur persoonlijke coaching

 • kerntalentenanalyse + levenslang geldig verslag met gepersonaliseerd uniek Coretalents logo
 • matchingoefening met het eigen kerntalentenprofiel
 • bespreking beslissing finale keuze
 • elevatorpitch

Ideaal voor wie al een vrij goed idee heeft wat te studeren en dit wilt toetsen aan het eigen kerntalentenprofiel, onder deskundige, empathische, persoonlijke en onafhankelijke begeleiding

Bestel hier

z

Zilveren studiekeuzevoucher

met 7 uur persoonlijke coaching

 • kerntalentenanalyse + levenslang geldig verslag met gepersonaliseerd, uniek Coretalents logo
 • matchingoefening met het eigen kerntalentenprofiel
 • bespreking beslissing finale keuze
 • elevatorpitch
 • plus 3 uur extra begeleiding

3 uur extra coaching met in samenspraak met de jongere gekozen coole tools, gericht op wat jouw jongere (nog) sterker in de schoenen zet, zoals:

zelfvertrouwen, executieve functies, growth mindset, Ikigai, waarden, student-zijn, zelfleiderschap, zingeving, motivatie, 21e eeuwse vaardigheden, valkuilen, allergieën, verlangens en behoeftes, toekomstschets, inspiratoren, reality check …

Ideaal voor wie al wel een paar ideeën heeft en deze verder wilt verkennen onder deskundige, empathische, persoonlijke en onafhankelijke begeleiding

Bestel hier

g

Gouden studiekeuzevoucher

met 10 uur persoonlijke coaching

 • kerntalentenanalyse + levenslang geldig verslag met gepersonaliseerd, uniek Coretalents logo
 • matchingoefening met het eigen kerntalentenprofiel
 • bespreking beslissing finale keuze
 • elevatorpitch
 • plus 6 uur extra coaching

Extra 6 uur coaching met in samenspraak met de jongere gekozen coole tools, gericht op wat jouw jongere (nog) sterker in de schoenen zet, zoals:

zelfvertrouwen, executieve functies, growth mindset, Ikigai, waarden, student-zijn, zelfleiderschap, zingeving, motivatie, 21e eeuwse vaardigheden, valkuilen, allergieën, verlangens en behoeftes, toekomstschets, inspiratoren, reality check …

Ideaal voor wie nog geen flauw idee heeft en in dat oeverloos grote bos de juiste boom wilt vinden, onder deskundige, empathische, persoonlijke en onafhankelijke begeleiding

Bestel hier

Voor wie is welke studiekeuzevoucher het beste?

Jongeren die al een idee hebben van wat ze willen en enkel wensen af te checken of dit inderdaad bij hen past, komen met de bronzen studiekeuzevoucher van in totaal 4 uur individuele coaching toe.

Jongeren die nog twijfelen aan hun studiekeuze hebben het meest aan de zilveren studiekeuzevoucher met in totaal 7 uur persoonlijke coaching.

Jongeren die absoluut geen idee hebben wat te studeren, kunnen de gouden studiekeuzevoucher met in totaal 10 uur individuele coaching goed gebruiken.

Elke studiekeuzevoucher geeft recht op een stap-voor stap professionele én individuele - dus perfect op maat gesneden! - onafhankelijke en empathische begeleiding tot de eindstreep: een passende studiekeuze waar de jongere ook na 25 jaar nog gelukkig mee is!

De unieke kerntalentenanalyse die het complete en genuanceerde antwoord geeft op de vraag ‘wie ben ik?’ is de basis voor alle drie trajecten. Deze kerntalentenanalyse legt karakter + talenten + intrinsieke motivatie bloot, waardoor je weet wat je drijft, energie geeft en kost enzovoort. Het verslag ervan, samen met het prachtig individueel logo: “My Coretalents” krijgt de jongere gratis mee en ... is levenslang geldig!

Naargelang de gekozen formule van 4, 7 of 10 uur studiekeuzecoaching werken we langer samen, door gradueel meer tools, toffe én effectieve oefeningen, en extra overlegsessies te geven. Alles om jouw ultieme doel te bereiken: de ideale studiekeuze!

Bestel nu de studiekeuze voucher

Waarom de Coretalents studiekeuzevoucher?

Coretalents biedt ouders, grootouders, peters/meters, tantes/ooms en andere sympathisanten de kans een cadeau te geven waarvan de jongere levenslang de vruchten blijft plukken:

 • op korte termijn door zichzelf te ontdekken én snel de ideale studiekeuze te maken
 • op middellange termijn door hindernissen te overwinnen en stappen vooruit te zetten, dankzij de opgedane complete én genuanceerde zelfkennis
 • op lange termijn door een kompas te bieden waarop de (jong)volwassene altijd kan terugvallen - ja, ook nog over 25 jaar!

De 23 universele kerntalenten blijven levenslang geldig en bieden het broodnodige zelfinzicht om op elk kruispunt in je leven, bij tegenslagen of bij uitdagingen in je kracht te staan. Zoals bij je studiekeuze!

Maar ook later, bij je jobkeuze, of om al dan niet een promotie aanvaarden. Of om te zien of je geschikt bent om zelfstandig ondernemer te worden. Of je je opwerpt als leider. Om burn-/bore-out te voorkomen (of te remediëren). Om te re-integreren na langdurige afwezigheid. Om relatieproblemen aan te pakken. Enzovoort. Jouw Coretalents-profiel wordt jouw naslagwerk en … jouw onafhankelijke, vriendelijke en eerlijke beste vriend!

Bovendien staat Coretalents in voor de kwaliteitsbewaking en -opvolging op korte, middellange en lange termijn. Wetenschappelijk onderzoek gebaseerd op de verzamelde input leidt tot een nog hogere betrouwbaarheid. Bovendien garandeert ons uniek "Lerend Netwerk" exclusief voor de Coretalents studiekeuze-experten die met de Studiekeuzevoucher werken, een continue upgrade van kennis en knowhow.

Bestel nu de studiekeuze voucher

Wat mag u verwachten nadat u uw studiekeuzevoucher bestelde?

Wij maken een factuur op en mailen die jou toe. Eens je betaling ontvangen mailen we je de door jouw bestelde studiekeuzevoucher op naam van de gelukkige jongere.

De jongere wiens naam op de studiekeuzevoucher staat neemt contact op met één van onze gediplomeerde studiekeuze-experten en plant een eerste afspraak in. Onze studiekeuze-expert begeleidt de jongere zoals vermeld op de gekozen studiekeuzevoucher.

Alle tools kiezen we in gemeenschappelijk overleg, zodat jouw jongere met volle goesting het maximum uit deze unieke studiekeuzecoaching kan halen.

Na afloop van de studiekeuzebegeleiding nemen we – mits voorafgaandelijke goedkeuring van de jongere natuurlijk – op regelmatige tijdstippen per mail contact op voor onze kwaliteits- en tevredenheidsopvolging, en voor verder wetenschappelijk onderzoek.

We willen immers dat jouw jongere ook over 25 jaar nog echt gelukkig is met de gemaakte studiekeuze!

Het hoe en waarom van een passende studiekeuze

Een juiste studiekeuze is de eerste en wellicht belangrijkste springplank naar het professionele leven.

Die maak je echt niet op basis van wat je NU goed kunt en NU graag doet! Van alles wat je nog nooit deed, weet je immers NU niet of je dat niet graag ZOU doen en goed ZOU kunnen. Op je 14e, 18e en zelfs 21e heb je toch nog meer niét dan wél gedaan?!

Je beste punten op school, wat je vrienden gaan studeren, wat je ouders vinden dat jij moet worden, wat je leerkrachten zeggen … is een soms nuttige maar daarom nog geen helemaal juiste basis. (En de studiekeuzehulp van hogescholen en universiteiten is niet helemaal vrij van het eigen aanbod.) Natuurlijk kan een studiekeuze toevallig goed uitdraaien, maar veel vaker zien we helaas dat dit niet het geval is.

Wist je dat zomaar eventjes 70% op latere leeftijd zegt een verkeerde studiekeuze te hebben gemaakt?! (VDAB-nieuwsbrief, juli 2012)

Wil jij wél direct een JUISTE studiekeuze maken?Zo één “waar je over 25 jaar nog gelukkig mee bent”, zoals de beroemde hersenwetenschapper, arts en moleculair bioloog prof. Dr. Dick Swaab de reden voor het kennen van je kerntalenten verwoordt?

Natuurlijk wil je dat!

En dat betekent: kiezen op basis van wie JIJ bent: qua karakter + wat je allemaal aan talenten in huis hebt (spoiler alert: je hebt véél meer dan maar één talent!) + waar jij écht goesting in hebt. Nu en later.

We nemen in jouw kerntalentenanalyse uiteraard ook je normen & waarden mee, je drijfveren, je verworven vaardigheden, je kennis en kunde én jouw energiegevers en -vreters. Kortom: de volledige JIJ!

Na jouw kerntalentenanalyse waarvan je de resultaten sowieso levenslang als kompas kunt gebruiken, bespreek je de samen gekozen tools en oefeningen met je studiekeuze-expert in de extra uren, en eindig je precies met wat je nodig hebt: een passende studiekeuze!

Welke studiekeuze-experten werken met de voucher?

Elke Coretalents studiekeuze-expert is een bekwame en bevlogen professional die pas na een examen voor een vierkoppige jury het diploma verdiende.

Enkel deze door Coretalents gediplomeerde studiekeuze-experten mogen met onze studiekeuzevoucher werken.

Zo zijn wij - en jij - gerust dat jouw jongere met volledige kennis van zaken wordt gecoacht om de ideale studiekeuze te maken.

Zij vinden de kwaliteitsopvolging door Coretalents een absolute meerwaarde en maken met plezier deel uit van het unieke Lerend Netwerk van Coretalents studiekeuze-experten.

a

Ageeth van der Velden

Locatie: Zeist (NL)

Stel je eens voor dat je een studie volgt die écht bij jou past. En dat je na jouw studie werk doet waarvoor jij elke dag enthousiast uit jouw bed springt. Ik help je graag om dat te vinden.

Ik ben benieuwd wie jij bent, wat jouw dromen zijn en wat jou beweegt. Mijn kennis van het Nederlands onderwijssysteem en brede ervaring in het MBO en HBO komen daarbij goed van pas.

Ruim 12 jaar heb ik gewerkt in het Nederlandse MBO en HBO, zowel met volwassenen als jongeren. Ik hield mij met veel verschillende aspecten bezig, maar het liefst was ik in mijn rol als studieloopbaanbegeleider met studenten in gesprek. Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

a

Ann De Wit

Locatie: Wolvertem

Twijfel je tussen een aantal studierichtingen? Of weet je het helemaal niet? Of ben je misschien gefocust op één bepaalde studierichting, en wil je toch checken dat je niets over het hoofd gezien hebt?

Dan sta ik voor je klaar! Met behulp van een wetenschappelijk gefundeerde methode, gaan we op zoek naar jouw specifieke energiegevers. Daaraan koppelen we oefeningen, specifiek gericht op studiekeuze, om het beeld zo helder mogelijk te krijgen.

Met meer dan 15 jaar coachingservaring sta ik je graag bij op deze weg. Zelf maakte ik ooit de verkeerde studiekeuze, wat één van de redenen is waarom ik anderen, en vooral jongeren, hierin wil begeleiden. Met 3 kinderen die in hun studiekeuze hun ware passie gevonden hebben, zie ik hoeveel levensgeluk een juiste keuze je kan schenken. En dus zet ik met plezier al mijn expertise in om jou bij die keuze bij te staan. Ik kan daarvoor als studiekeuze-expert terugvallen op een specifieke methodiek, die er speciaal op gericht is om een verantwoorde studiekeuze te maken. Daarnaast werk ik ook als loopbaanbegeleider, en met ondertussen 25 jaar ervaring in organisaties heb ik een goed zicht op de arbeidsmarkt. Want een studiekeuze is niet een op zichzelf staand feit, het is een keuze voor een toekomst, voor een job, en voor een gelukkig en voldoeningschenkend leven. De investering waard dus.

Ik kijk er al naar uit je te ontmoeten. Jij ook?

b

Birgit Van Vreckem

Locatie: Tervuren

Studeren is plezierig wanneer je succes boekt, maar ook als je weet waarom je studeert. Bewust weten wat je wilt studeren en wat je daarmee kan bereiken, zijn twee belangrijke elementen om van studeren een succes te maken. Ik begeleid jou graag om jouw keuze te maken en zo jouw versie van succes vorm te geven.

Als docent en studentencoach aan de Odisee Hogeschool in Brussel ken ik het hogeschoollandschap erg goed, maar begrijp ik ook waar studenten dagelijks mee bezig zijn. Als studentencoach begeleid ik studenten in de zoektocht naar een succesvolle studiemethode, naar een stageplek, naar hun talenten en competenties.

In mijn begeleiding zal jouw zoektocht centraal staan. Het vertrekpunt daarbij is jouw kerntalentenprofiel. Dat zal jou handvaten bieden om keuzes te onderbouwen, niet enkel voor jouw studies maar ook voor jouw carrière. Daarnaast bieden jouw kerntalentenprofiel en mijn begeleiding jou inzichten in wie jij bent en wat jou drijft.

da

Danielle Krekels

Locatie: Tienen

 • Ontdekker van de Coretalents-methode en winnaar van de Mensa Fonds Award (2015, NL)
 • Moeder van 2 volwassen zonen
 • 35 jaar ervaring in begeleiding van ca. 12.000 volwassenen, vnl. ingenieurs, wetenschappers en hoogbegaafden (1987-nu), en tientallen jongeren voor een juiste studiekeuze (2004-nu)
 • Auteur van drie boeken rond de (toepassing van) kerntalenten doorheen alle domeinen in het leven
 • Speciale aandacht voor jongeren en hun studiekeuze, met name bij twijfels om ingenieurs- of bètawetenschappen (extra: HB)
 • Danielle hanteert een no-nonsense stijl, is warmhartig en heeft veel geduld, als ... je zelf ook graag (snel) vooruit wilt
e

Evelyne Vanraes

Locatie: Londerzeel

Als ik opnieuw zou kunnen kiezen, dan zou ik een andere keuze maken.
(of misschien toch niet, want dan had ik mijn partner nooit ontmoet, maar dat terzijde 😉 )

Ik ben uiteindelijk wel op mijn pootjes terecht gekomen hoor, maar wel via een heleboel omwegen. Omwegen die gepaard gingen met veel verdriet, het gevoel ‘mislukt’ te zijn, en uiteindelijk een burn-out.

Hoe fijn was het geweest als ik van in het begin een keuze had gemaakt die écht bij mij past?
Hoeveel onnodig verdriet had kunnen vermeden worden?

Op school was wiskunde mijn lievelingsvak. Iedereen rond mij zei ‘Ga ingenieur doen, jij kan dat!’ en dus ging ik dat maar doen. Wist ik veel wat ik écht wou op die leeftijd. Bovendien zit dat idee van ‘hoog mikken’ in onze maatschappij heel diep ingebakken. Die studie was het begin van een bochtig parcours, met uiteenlopende jobs, waarvan de meeste achteraf bekeken, nu ik mijn kerntalenten ken, absoluut niet bij mij pasten.

Vandaag ben ik zelfstandige en combineer ik verschillende activiteiten. Eén daarvan is jongeren, met hun kerntalenten als startpunt, begeleiden in het maken van een goede keuze. Zodat zij op hun plaats terecht komen zónder al die omwegen.

g

Goele Luyts

Locatie: Mechelen

Het beste wat je kunt bereiken, is te worden wie je bent!

Een goedestudiekeuze is er eentje waarover je na jaren nog steeds tevreden bent, die het beste in je naar boven haalt, je verder ontwikkelt en je telkens weer energie geeft zodat je kan bijdragen aan je eigen geluk en dat van anderen.

Als coach wil ik je helpen, motiveren en inspireren om te ontdekken wie je bent. Mensen helpen groeien is mijn missie. Na mijn master heb ik daarom 25 jaar les gegeven. Bij mijn 4 opgroeiende kinderen heb ik zelf mogen ervaren dat een studiekeuze maken niet altijd gemakkelijk is. Om jongeren nog beter te kunnen begeleiden heb ik me daarom verdiept in talentontwikkeling, diverse coachingsopleidingen, verbindende communicatie, persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en mindfulness. Bij Coretalents geef ik zelf de opleiding totstudiekeuze – expert en de masterclass ‘Kerntalenten en jongeren’.

Vanuit al die inspiratiebronnen én met de oplossingsgerichteovertuiging dat elke mens uniek is en alles in hem of haar al aanwezig is om tot bloei te komen, help ik je graag om een goede studiekeuze te maken waarvan je jarenlang voldoening hebt!

il

Ilse Voeten

Locatie: Brasschaat

Een keuze maken rond je 18 jaar over je verdere toekomst is gewoon moeilijk. Het versnipperde studielandschap maakt het voor velen ook onoverzichtelijk. Als talentencoach spreek ik jaarlijks met tientallen jongeren die een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt. Ze hebben zich laten inspireren door hun ouders, vrienden, familie, leerkrachten zonder echt zelf te weten wat nu voor hen een perfecte match is.

Als mama van 3 opgroeiende pubers heb ik zelf mogen ervaren hoe moeilijk het is om die juiste beslissing te maken. Met meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs help ik jouw zoon of dochter graag het juiste pad te kiezen. Misschien niet de meest logische of verstandigste maar wel één waarin ze zich volledig kunnen ontwikkelen tot de persoon die ze graag willen zijn. Stap voor stap, objectief en overzichtelijk maken we een totaalbeeld van jouw jongere waarna we samen op zoek gaan naar de perfecte match met hun studie.

We zetten geen stop op het aantal uren en gaan gewoon door tot we een helder beeld hebben van hun toekomst. Uiteindelijk zijn onze kinderen de toekomst en verdienen ze de beste begeleiding bij het uitstippelen ervan.

m

Mieke Scheldeman

Locatie: Gent

Naast volwassenen vinden ook jongeren al jaren de weg naar mijn coachpraktijk. Het is mijn passie om mensen in beweging te brengen, te helpen ontdekken wie ze zijn. Als docent woord/drama liet ik me graag meenemen in de leefwereld van opgroeiende tieners. Mijn lerarenopleiding gaf me de nodige bagage, en ook dankzij mijn vier (intussen volwassen) kinderen heb ik wel wat levenservaring.

Wat zijn je verlangens, ambities, interesses? Het antwoord weet je wellicht zelf wel, het moet alleen nog naar boven komen. Als studiebegeleider kijk ik dan ook eerst naar jou als mens, pas daarna zoeken we een match met een opleding.

Of je nu twijfelt tussen een aantal richtingen, totaal geen idee hebt, of een eerdere foute keuze hebt gemaakt… Ik kijk ernaar uit om samen een studie te zoeken die bij je past. Je kerntalenten zijn hierin jouw kompas!

n

Nadia Pessendorffer

Locatie: Sint-Katelijne-Waver

Mijn eigen lagere -en middelbare schoolcarrière voorspelden niet veel goeds voor mijn toekomst. Als ik alle goedbedoelde adviezen van leerkrachten en CLB (toen PMS) had moeten volgen, zou ik ongetwijfeld in studies en jobs zijn terecht gekomen die voorbijgingen aan mijn potentieel. Gelukkig bracht mijn eigenzinnigheid mij naar een succesvol studieparcours dat voor mij de deuren openden naar een boeiende loopbaan in Human Resources.

Vanuit deze (vallen en opstaan) ervaring geloof ik in het belang van juiste keuzes maken, geloven in jezelf en kiezen voor wat je energie geeft zodat je ten volle je vleugels kunt uitslaan.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een uniek potentieel heeft dat leidt tot unieke kwaliteiten. Dankzij de kerntalenten-methode kunnen we dit ook op tafel krijgen, ook al weten we dat het nog moet groeien en ontwikkeld worden. Dat is voor mij de mooiste ervaring om te delen met jongeren.

In een sfeer van vertrouwen onderzoeken we samen waar jouw talent ligt en wat jij nodig hebt om het beste van jezelf te geven.

Onze Studiekeuze-experten volgden na de basisopleiding tot Coretalents-analist nog een 5 dagen durende, intensieve want diepgravende opleiding!

Hoe gaan onze studiekeuze-experten tewerk?

Ze maken een persoonlijke afspraak met jouw jongere, ontvangen de studiekeuzevoucher en zetten de eerste stappen in de begeleiding, te beginnen met een kerntalentenanalyse. Ze helpen en ondersteunen elke volgende stap met zinvolle, handige tools en een bekwame, onafhankelijke, positief gerichte coaching - tot de finish. Zodat jouw jongere de finale studiekeuze met volle overtuiging en onderbouwd door objectieve argumenten zélf aan ouders, vrienden, familie en andere betrokkenen kan pitchen!

Onze studiekeuze-experten waren sowieso al bedreven in het werken met jongeren. Bovenop hun diploma van Erkend Coretalents-analist behaalden ze ook nog het diploma van Coretalents studiekeuze-expert, en dit na een intensieve training waar alle belangrijke facetten voor een ideale studiekeuze coaching aan bod kwamen. Ze komen dan ook goed beslagen ten ijs!

Zo weet jij:

 1. dat jouw jongere met een echte, professionele en onafhankelijke studiekeuzecoach aan de slag gaat en
 2. dat jouw jongere een traject krijgt dat voldoet aan de zware kwaliteitseisen van de Coretalents studiekeuzevoucher - “Powered by Coretalents”.

Het proces erachter …

Coretalents verbindt er zich toe regelmatig kwaliteits- en tevredenheidsenquêtes uit te voeren op de aangeboden inhoud van al onze uitgegeven Studiekeuzevouchers “powered by Coretalents”.

Ook de follow-up van de gemaakte studiekeuze op langere termijn vinden we erg belangrijk; we volgen die dan ook jaar na jaar op.

Daarbij komt tenslotte, maar niet in het minst, ons uniek “Lerend Netwerk van Coretalents studiekeuze-experten” dat zorgt voor continue verbetering door onder meer kruisbestuiving, nog meer toffe tools en nieuwe inzichten uit eigen en ander wetenschappelijk onderzoek.

Zo helpen we de wereld van en voor onze jongeren altijd beter te maken!

Ter info:

Coretalents is hét kenniscentrum rond alles wat met kerntalenten te maken heeft: onderzoek & ontwikkeling, opleidingen, trajecten (privé en professioneel, voor individuen en teams), masterclasses, expertopleidingen etc.

In Vlaanderen zijn we sedert 2013 actief als één van de belangrijkste erkende VDAB-Loopbaancentra met bijna 1.000 loopbaanbegeleidingen per jaar.

Ook hiervoor hebben we een zeer actief Lerend Netwerk, met en van onze >70 loopbaanbegeleiders. Onze aanpak wordt sterk gewaardeerd en de loopbaancheque inspireerde ons tot onze unieke studiekeuzevoucher.

We kennen het klappen van de zweep en vooral: we dragen kwaliteit altijd en overal bijzonder hoog in het vaandel!

Bestel de ideale studiekeuze voucher

Getuigenissen

s

Seppe - 19 jaar

"Ik had het eerste jaar hoger onderwijs niet gehaald en de richting lag me niet. Ik wist niet welke richting ik volgend jaar moest volgen. De studiekeuzebegeleiding is voor mij dik geslaagd: ik heb nu een richting gevonden waar ik met veel goesting in wil starten!

Ik zou dit zeker aanraden aan 6dejaars die niet weten wat ze willen studeren in het hoger of mensen die zoals mij hun 1e jaar gefaald hebben en het ook niet meer weten...

De kerntalentenanalyse was super, het verbaasde me hoeveel van mijn persoonlijkheid naar boven kwam. Ik voelde mij direct comfortabel en had echt goesting om op zoek te gaan."

a

Anthony - 18 jaar

“Het helpt echt, het is gewoon perfect! Je leert meer over jezelf kennen en ook de talenten die je hebt waarvan je dat soms niet wist of verwacht had.

Ik zou dit zeker aanraden aan andere mensen die twijfels hebben over hun studie of ook mensen zonder twijfels om breder te kunnen kijken naar hun talenten.

Mijn studiekeuze-expert was zeer aangenaam en enthousiast en wou altijd zeker zijn dat alles goed verloopt, die ook superblij was wanneer ik mijn perfecte richting gevonden had! Bijna even blij als ik en dat vond ik zeer aangenaam”

b

Benjamin - 19 jaar

“Aan elke afgestudeerde die net op een nieuw paadje landt en niet goed weet waar hij/zij naartoe wilt en hoe er te geraken. Zoals velen die vandaag afstuderen, is het tegenwoordig wat moeilijk om te kiezen in welke richting je moet verder gaan.

Ik heb heel wat tijd zitten denken en vond het moeilijk om zelf te vinden. Uiteindelijk ben ik via een vriend bij Coretalents terecht gekomen.

Via een kerntalentenanalyse ga je een stap vooruit en krijg je meer zekerheid over hoe je wilt verder gaan. Het gaat hier sowieso over verdere studies, maar ook over elke andere stap die je doet en waar je over twijfelt. Ik was niet zeker of ik na de analyse meer zou weten over mezelf, toch heb ik mij gerealiseerd dat er dingen zijn die ik nog niet wist. Het resultaat was heel erg leuk om te horen. Heel erg interessant. Er waren uiteraard veel dingen die ik mezelf kon inbeelden.

En ook andere dingen die ik nieuw heb leren kennen over mezelf. Ik las het verslag nadien ook voor aan één van mijn broers, en die was het er ook helemaal mee eens.

Wat ik heel tof vond is dat door mijn kerntalenten/karakter te analyseren, Coretalents mij kon aanraden wat perfect bij mij paste, wat soms beter is om te vermijden of waar ik voor moet opletten in de toekomst. Met dit resultaat was het mijn doel om een studierichting te vinden. Met de resultaten van deze analyse ging ik na in welke mate ik mij een bepaalde job of studierichting kon inbeelden. Dit is voor mij een groot voordeel geweest bij het beslissen! Als je wat meer te weten wilt komen over je eigen talenten en kunnen, zou je ook eens zo’n begeleiding moeten volgen. Maakt niet uit waarmee je bezig bent, het is voor jezelf altijd interessant om te weten wat jou opwekt als persoon. Vanaf het begin toen ik ben aangekomen voelde ik mij direct ontspannen. Bedankt!”