Overview
e

Lees ook: wie zijn onze Erkende Coretalents-analisten?

Onze meer dan 400 Erkende Coretalents-analisten hebben even zoveel verschillende profielen, en ook hun dromen en doelen zijn heel divers.

De meesten bezitten een Bachelor, Master of PhD-diploma of zijn waardevolle en ervaren selfmade mensen. Ze hebben quasi allemaal tonnen expertise en ervaring in hun domein.

Van human resources/personeelszaken over coaching tot psychologie. Van (psychiatrische) geneeskunde over loopbaanbegeleiding tot wetenschappelijk onderzoek.

Van onderwijs over studie(keuze)begeleiding tot management.

Van organisatieontwikkeling over engineering tot operations.

Van bedrijfskunde over bedrijfsarts tot hoogbegaafdheid.

Van outplacement over rouwcounseling tot HSP.

Enzovoort enzovoort.

De toepassingsdomeinen van de Coretalents-methode zijn legio, om niet te zeggen oneindig. De meesten scholen zich trouwens continu bij en verruimen zo hun kennis en expertise.

Waarom werden ze Coretalents-analist?

Minstens de helft vatte de opleiding tot erkend Coretalents-analist aan nadat ze zelf een kerntalentenanalyse hadden meegemaakt. De andere helft was overtuigd door de getuigenissen van mensen die er al een hadden gekregen of ze lazen één van Danielle Krekels' boeken: ‘Beken(d) Talent – Ken je kerntalenten en maak de juiste keuzes in je studies, je werk en je leven’ of 'Krachtig met kerntalenten - Werk met je sterke punten en studie- en carrièrekeuzes die levenslang bij je passen'. Lees meer over de boeken

Allen delen ze dezelfde passie: hun klanten, medewerkers, collega’s, studenten … in hun kracht zetten zodat ze duurzaam positieve keuzes maken en beslissingen kunnen nemen waar ze over 25 jaar nog blij mee zijn.

Dankzij de positieve benadering van onze prachtige methode, het zichtbaar maken van karakter, al het ontwikkelingspotentieel én de intrinsieke motivatie, plus de uitzonderlijke gedetailleerdheid én accuraatheid ervan, was het evident dat ze de opleiding tot Erkend Coretalents-analist willen volgen. En al is de opleiding zelf geen wandelingetje door het park (een kerntalentenanalyse is geen kinderspel), nadien spelen ze ermee als was het een fluitje van een cent.

Via Masterclasses, Verdiepingsdagen, de jaarlijkse Dag van de Analist, de online Spiegelgroep en de Refine the Professional-sessies ontmoeten ze elkaar en wisselen ze ervaringen en (nieuwe) inzichten uit.

De Coretalents-community is een lerend én springlevend netwerk dat graag onderling expertise en kennis deelt. Zo worden ze allemaal beter en groeien ze verder in hun vak om hun cliënten nog beter te helpen.

Op al hun eigen interessante websites - die je eenvoudig via doorklik op onze Coretalents-website kunt vinden, zie je vlot voor wie en waarvoor zij de Coretalents-methode gebruiken en in de praktijk toepassen. Vind hier je ideale Coretalents-analist

Bij hen kun je meteen ook zelf je kerntalentenanalyse boeken, want "the proof of the pudding is in the eating"!

Zelf Coretalents-analist worden?

Ga hier naar de opleidingspagina!