Vers l'aperçu
e

Via ons intranet kun je (meestal helemaal gratis) gebruik maken van tal door ons ontwikkelde tools en documenten om je cliënten nog beter en efficiënter te helpen.

Als particulier of binnen organisaties, op individueel of op teamniveau: wij zorgen graag voor verrijking, verruiming en verdieping van je kerntalentenkennis!

Daarnaast kun je inschrijven op boeiende bijscholingen op tal van bijeenkomsten!

Verdiepingsdagen

Een Verdiepingsdag is een verplichte jaarlijkse herijking waarmee we jou onderdompelen in de kennis van onze Coretalents-theorie.

Zo blijf je up-to-date met de nieuwste inzichten van de Coretalents-methode en ben je gerust dat zowel jij als jouw collega’s voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard - een extra garantie voor cliënten én analisten voor het niveau van alle kerntalentenanalyses.

De Verdiepingsdagen worden gegeven door Danielle Krekels zelf, grondlegger en ontdekker van de Coretalents-methode.

Meer lezen over Verdiepingsdagen

Masterclasses

Een- of soms tweedaagse korte cursus die rond één specifieke toepassing verbonden aan de Coretalents-methode wordt uitgewerkt.

Een korte theoretische én sterk praktische uitdieping aan de hand van concrete (altijd anonieme) cases.

De deelnemers kunnen een masterster verdienen als ze een masterproef over het geleerde maken en hier minstens 70% op behalen.

De Masterclasses worden gegeven door ervaren Coretalents-analisten die tevens expert zijn in dit specifieke domein.

Jaarlijks worden een tiental Masterclasses voorgesteld waaruit onze Coretalents-analisten zelf kiezen welke Coretalents het daaropvolgende jaar voor hen organiseert.

Meer lezen over Masterclasses

Refine the Professional

Dit zijn relatief korte sessies (2 tot max. 2,5u) van Coretalents-analisten die onder leiding van een supervisor cases bespreken, onderling discussiëren, vragen stellen en durven twijfelen om bij te leren.

Deze gaan zowel live als via Zoom door!

Dag van de analist

Onze jaarlijkse hoogmis en feestdag met sprankelende onderwerpen die elke analist aanbelangen, een eminente spreker rond een hot topic, volop genieten van het gezelschap van vele tientallen collega Coretalents-analisten en studiegenoten, en dit alles overgoten met een typisch Belgisch-Bourgondische saus!

De besloten ‘Spiegelgroep’

Hier kun je al je twijfels of vragen posten, hulp vragen, cases (altijd anoniem) bespreken enzovoort.

Hier zijn zeker 250 van de ruim 400 Coretalents-analisten actief, die je snel vooruit helpen, want je krijgt altijd heel snel antwoord van verschillende collega’s op jouw concrete vragen.

Adviesraad

Een groot luisterend oor en een ruim warm hart hebben ze, de 7 leden van onze onvolprezen Adviesraad.

Geen theoretisch-bestuurlijk orgaan met droge officiële vergaderingen. Wel een groepje trouwe Coretalents-analisten die al jaren actief zijn, de Coretalents-methode én de analisten een warm hart toedragen en die Danielle, Dirk en Wouter durven challengen.

Ze stellen vragen aan Coretalents en geven - desnoods ongevraagd - hun gouden raad.

Ze bevragen af en toe alle Coretalents-analisten om te weten wat er leeft, wat Coretalents kan verbeteren en wat we nog meer kunnen doen om onze analisten nog beter te ondersteunen.

Opleiding tot Coretalents-analist