Vers l'aperçu
e

MyCoretalents: jouw unieke fingerprint, opgebouwd aan de hand van jouw unieke kerntalentenprofiel.

MyCoretalents is het beeld van jouw eigen, unieke Coretalents-constellatie. Als een vingerafdruk van jezelf, als een paspoort voor het leven, als een affiche voor je eigen geluk.

Coretalents heeft maar één doel: jou helpen te worden wie je echt bent.

Zodat je jouw potentieel volledig kan waarmaken en duurzaam positieve keuzes maakt in je hele verdere leven; je fingerprint blijft immers levenslang geldig.

Heel wat methodes die mensen inzicht in zichzelf willen verschaffen slaan in hun zoektocht naar efficiëntie helaas te veel individuele eigenheden over. Je belandt zo in een hokje dat niet écht van jezelf voelt en zo uiteindelijk geen écht bruikbare betekenis heeft.

Wij brengen maar liefst 23 universele kerntalenten in kaart die elk ingeschaald worden als sterk, half of klein aanwezig, en die onderling gelinkt worden in hun effect op elkaar. Dat maakt dat er 3 tot de 23e ofwel 94 miljard (!) combinaties mogelijk zijn.

Via onze Coretalents-methode kunnen we je dan ook zeer persoonlijk helpen: op maat, snel en efficiënt. Met onze kerntalentenanalyses draaien wij iedere steen om en we gaan er prat op mensen écht vooruit te helpen.

Meer dan 50.000 analyses wezen uit dat onze methode werkt: we leiden je naar je diepste kern.

Wil jij ook een instrument om positieve keuzes voor jouw toekomst te maken? Al je talenten benoemen en ze in alle aspecten van je leven benutten, evenals je beperkingen met liefde begrijpen en aanvaarden?

Maak een afspraak met jouw Coretalents-analist