Vers l'aperçu
e

Krachtig met kerntalenten verscheen op 1 juni 2018, kreeg een 2e druk in 2021 en bespreekt tien thema’s waarbij de kerntalentenanalyse een gigantische meerwaarde betekent.

Gaande van studiekeuze en onderwijs, over werving & selectie en loopbaanbegeleiding tot hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, stress en burn- & bore-out, HR-beleid, leiderschap, coaching enzovoort, als je met mensen werkt of zelf met vragen zit, vind je gegarandeerd een nieuwe insteek om dit te benaderen.

Dat kon Danielle natuurlijk niet alleen, en dus werkten aan dit derde boek zomaar eventjes 17 kleppers mee! Niet de minsten trouwens: prof. dr. Dick Swaab (wereldwijde topper in hersenonderzoek en oprichter van de Nederlandse Hersenbank), ir. Jan Toye (voormalig CEO Brouwerij Palm en sponsor van het Fonds Ga voor Geluk ter suïcidepreventie bij jongeren), prof. dr. Dirk Buyens (HR-expert en decaan van de Vlerick Management School), Jan Van Acoleyen (HR-directeur van Proximus) enzovoort .

Mensen stil laten staan en nieuwe inzichten geven over hoe ze krachtiger, positiever en gelukkiger in het leven staan, privé en professioneel, is wat ook dit boek beoogt. Jij leeft wellicht niet alleen op een eiland, en bent actief op verschillende domeinen.

Als kind, ouder, partner, professional, vrijetijdsbesteder … met een bepaalde cultuur, achtergrond, omgeving, situatie, context enzovoort, neem je dagelijks beslissingen die jou en anderen beïnvloeden.

Hoe je dat bewuster kunt doen en wat je mee kunt nemen in je overwegingen, altijd passend bij wie JIJ bent en zonder jezelf geweld aan te doen, is wat dit boek beoogt.

Je kunt het hier bestellen